Project Description

Analize medicale Bacau

Calitatea serviciilor pe care le oferim sunt datorate si colaborarilor ce le avem in desfasurare cu parteneri importanti din acest sector de activitate.

Un partener de referinta pentru noi este Synevo Romania ce ne ofera suportul logistic pentru mai multe servicii medicale de laborator, la un standard de calitate superior, recunoscut pe plan international.

Synevo Romania detine o retea de laboratoare in cele mai importante locatii din tara precum si in afara acesteia, Synevo fiind cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din Romania cu peste 11 centre.

Putem asadar oferi foarte multe investigatii de laborator : hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie, biologie moleculara etc.

Le multumim pentru buna colaborare !

Analize medicale in parteneriat cu laboratoarele Synevo – Bacau

ECHIPA NOASTRA

Suntem integri si responsabili, respectam regulile profesiei noastre si ale organizatiei din care facem parte. Ne respectam pacientii, colegii, partenerii, colaboratorii si, prin asta, pe noi insine.

DR. CRISTIAN IONUT AXINTE
DR. CRISTIAN IONUT AXINTECardiologie - Medicina interna
DR. ELENA RAMONA AXINTE
DR. ELENA RAMONA AXINTEEndocrinologie
DR. ADRIANA MIHAILESCU
DR. ADRIANA MIHAILESCUNeurologie
DR DUMITRIU ROXANA
DR DUMITRIU ROXANACardiologie
DR. RAMONA CHITIC
DR. RAMONA CHITICReumatologie
DR. SAFCIUC MONICA
DR. SAFCIUC MONICAMedicina Interna
DR. SCUTELNICU MARA
DR. SCUTELNICU MARADermatologie
DR. MATHE ZSOMBOR
DR. MATHE ZSOMBORChirurgie Cardiovasculara
MONICA GRIGORE
MONICA GRIGOREAsistent
MAGDALENA BENCZE
MAGDALENA BENCZEFront office

Solicita o programare

ATENTIE! Aceasta nu este o programare propriuzisa. Dupa trimiterea formularului veti fi contactat de unul din operatorii nostri pentru confirmarea programarii. Pentru programari urgente va rugam sa ne contactati telefonic la (+4) 0751 555-655.