Project Description

Medicina interna Bacau

In practica medicala, medicul internist Bacau este confruntat cu simptome si boli din toate ramurile medicinii, de la dermatologie la neurologie, de la cardiologie la infectioase, de la gastroenterologie la reumatologie. Este de la sine inteles ca aportul unui specialist de boli interne in stabilirea unui diagnostic complet este esential. Orice afectiune de la nivelul aparatelor si sistemelor componente ale organismului uman ii influenteaza functionalitatea normala si adaptarea la mediul de viata. Se produce un dezechilibru care, necorectat, perpetueaza o stare de rau ce conduce la degradarea ireversibila a structurii si functiilor organelor afectate si a organismului in ansamblu.

  • Dr. Cristian Ionut Axinte, medic specialist: consultatii individuale, consultatii medicale integrate, ecografie Bacau
  • Dr. Safciuc Monica, medic specialist: consultatii individuale, consultatii medicale integrate, competenta ecografie abdominala;

Medic internist Bacau

La Clinica Medical Prof Bacau, din echipa medicala interdisciplinara care iti ofera diagnosticul si tratamentul integrat al bolilor metabolice Bacau face parte si medicul internist Bacau. Acesta, alaturi de medicul diabetolog-nutritionist, medicul endocrinolog si consilierul psihologic, intercoreleaza concluziile examenului obiectiv, ale ecografiilor, examenului ECG si analizelor de laborator necesare si ajusteaza eventualele tratamente pentru un echilibru optim de functionare a tuturor organelor.

ECHIPA NOASTRA

Suntem integri si responsabili, respectam regulile profesiei noastre si ale organizatiei din care facem parte. Ne respectam pacientii, colegii, partenerii, colaboratorii si, prin asta, pe noi insine.

DR. CRISTIAN IONUT AXINTE
DR. CRISTIAN IONUT AXINTECardiologie - Medicina interna
DR. ELENA RAMONA AXINTE
DR. ELENA RAMONA AXINTEEndocrinologie
DR. ADRIANA MIHAILESCU
DR. ADRIANA MIHAILESCUNeurologie
DR DUMITRIU ROXANA
DR DUMITRIU ROXANACardiologie
DR. RAMONA CHITIC
DR. RAMONA CHITICReumatologie
DR. SAFCIUC MONICA
DR. SAFCIUC MONICAMedicina Interna
DR. SCUTELNICU MARA
DR. SCUTELNICU MARADermatologie
DR. MATHE ZSOMBOR
DR. MATHE ZSOMBORChirurgie Cardiovasculara
MONICA GRIGORE
MONICA GRIGOREAsistent
MAGDALENA BENCZE
MAGDALENA BENCZEFront office

Solicita o programare

ATENTIE! Aceasta nu este o programare propriuzisa. Dupa trimiterea formularului veti fi contactat de unul din operatorii nostri pentru confirmarea programarii. Pentru programari urgente va rugam sa ne contactati telefonic la (+4) 0751 555-655.